В Україні передбачається сезон політичних вбивств, – Семенченко (Відео)

27 марта 2017 г. в 22:16

Немає жодних сумнівів, що екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова вбили саме за вказівкою Кремля. Росія і далі дестабілізуватиме ситуацію в Україні таким способом. Проте, окрім Путіна, таким інструментом бажають скористатися чимало людей, як у внутрішній так і в зовнішній політиці.

Таку думку в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня 13:00–15:00 та 19:00–21:00 на телеканалі ZIK) висловив народний депутат Семен Семенченко.

Довкола вбивства екс-депутата Держдуми - Дениса Вороненкова, сьогодні виникло чимало суперечок та дискусій. Зокрема, це стосується й кілера Павла Паршова, який у центрі Києва застрелив Вороненкова. Як повідомлялося раніше, Павло Паршов був мобілізований і служив у навчальній роті батальйону «Донбас».

«Ніхто, окрім слідства, не має права щось вирішувати. Тим більше, якщо це стосується такого резонансного вбивства. Натомість, вироки мають виноситися не у соцмережах, а в судах. Проте, в Україні дуже часто резонансні заяви спочатку публікуються в інтернеті, а вже потім стають матеріалами слідства. Через те у нашому суспільстві немає довіри до цілої правоохоронної системи»,– каже Семенченко.

Крім того, народний депутат немає жодних сумнівів, що Дениса Вороненкова вбили саме за вказівкою Кремля.

«Росія систематично вбиває політиків. Більше того, нині у нас передбачається сезон політичних вбивств. Проте, окрім Путіна, таким інструментом бажають скористатися чимало людей, як у внутрішній так і в зовнішній політиці»,– переконує Семен Семенченко.

Він додає, що Україна сьогодні перебуває не лише в економічній , а й у політичній окупації.

«Сьогодні, на території України російські телеканали транслюються безперешкодно. Більше того, половина банків – російські. Щодо керівних державних посад, то їх теж обіймають проросійські агенти. Тому, спершу потрібно навести лад всередині країни, а вже потім боротися із зовнішнім агресором»,– запевнив Семенченко.

zik.ua

EXMO affiliate program