В Ужгороді розстріляли директора взуттєвої фабрики

18 октября 2017 г. в 01:29

В Ужгороді застрелили директора взуттєвої фабрики "Апаран" Андраніка Нікогосяна прямо в його робочому кабінеті. Причиною вбивства став конфлікт.

Так, речник ГУ Нацполіції в Закарпатській області Тетяна Щоголева в коментарі "112 Україна" заявила, що інцидент стався після сварки, у результаті якої 59-річний житель Ужгорода вистрілив у свою жертву чотири рази.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на території підприємства у власному кабінеті був убитий директор цього підприємства", - сказала Щоголева.

Поліція також встановила, що чоловіки посварилися і під час з'ясування відносин. "Один вистрілив в іншого чотири рази, у результаті чого той загинув на місці", - заявила вона.

Підозрюваний у вбивстві був затриманий на місці злочину. За фактом інциденту поліцією відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Спікер також повідомила, що підозрюваний доставлений у місцеве відділення поліції.

"Слідство встановлює всі обставини події. З місця інциденту вилучено пістолет з одним патроном, з якого стріляв підозрюваний. Зброю відправлено на експертизу", - зазначила Щоголева.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК "Умисне вбивство", - підсумувала вона.

Канал 112

EXMO affiliate program