Вандалізм та крадіжки на цвинтарі

28 июля 2011 г. в 15:27

У Сумах затримали чоловіка, який викрадав із цвинтарів металеві огорожі. Щоб уночі серед могил не було страшно, вандал до безпам’ятства пив горілку. Свій вчинок чоловік пояснив просто – мовляв, його попутав лихий.

16.jpg

 

Лиходій плюндрував могили, виламуючи на них огорожу та металеві хрести. Після кількох ночей засідок правоохоронці затримали крадія на гарячому.

Віталій Чирик, старший дільничний інспектор:

Чоловік 1970 р.н., який не має постійного місця мешкання та займався у м. Суми збором склотари, а також металобрухту, які в подальшому здавав на пункті прийому.

У затриманого Андрія немає ні дому, родини. Чоловік має кілька судимостей, тому заробляти гроші чесним шляхом не має жодного бажання. Єдиний спосіб поживитися Андрій знайшов на цвинтарі. Щоправда, для сміливості чоловік доводив себе до напівпритомного стану.

Метал із покійників чоловік здавав на пункт металобрухту. Якщо ходка приносила хоча б 100 гривень, рецидивіст вважав злочин вдалим. Гроші пропивав і більше ні про що не думав. На злочин, зі слів чоловіка, його буцімто штовхнула нечиста сила.

За вандалізм та крадіжки на цвинтарі рецидивіст сяде до тюрми на три роки. Здати на брухт та пропити тюремні решітки йому навряд чи вдасться.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Вандалізм та крадіжки на цвинтарі

 

EXMO affiliate program