Вбивши повію, оголений різник випив оцту та сховався в ополонці, де й замерз

6 апреля 2011 г. в 11:56

Чоловік несамовито порізав повію, після чого випив оцту, щоб померти. Однак чомусь заліз в ополонку, де й загинув.

 

У республіці Хакасія, що в Росії, вбивця повії намагався сховатися від правоохоронців в ополонці, де й помер.

21-річний чоловік, підозрюваний в звірячій розправі над жінкою легкої поведінки, помер після госпіталізації. У міській лікарні Абакана у нього діагностували сильне обмороження. Крім того, перед тим як пірнути в крижану річку, молодик випив оцту з метою самогубства.

Тепер важко сказати, які мотиви спонукали вбивцю піти з життя настільки болісним способом. Слідчі припускають: чи то він хотів, щоб поліцейські не знайшли навіть його трупа, чи передумав здійснювати суїцид і розраховував відсидітися в ополонці.

За даними слідчих, 3 квітня підозрюваний убив 25-річну уродженку Красноярського краю, яка займалася в Абакані проституцією. Жінці злочинець наніс не менше 25 колото-різаних поранень.

Вдень тіло дівчини на березі Абакана знайшли перехожі. Очевидці також стверджували, що від припаркованого неподалік фургону на їх очах тікав роздягнений молодий чоловік. Пізніше юнака виявили стоячим в ополонці річки, причому на підозрюваному була лише нижня білизна.

Хлопця в одних трусах витягли на берег співробітники правоохоронних органів, після чого він був доставлений в лікарню. Однак через кілька годин підозрюваний помер.

 

Источник: newslab.ru 

 

Вбивши повію, оголений різник випив оцту та сховався в ополонці, де й замерз 

EXMO affiliate program