Вбивство на Лівобережній: маніяк досі на волі

30 ноября 2010 г. в 11:17

Затриманого Євгена Тимченка, якого запідозрили в різанині біля станції метро, ніхто зі свідків вбивства не впізнав. Міліція шукає справжнього маніяка.

 

У справі про жорстоке вбивство біля метро "Лівобережна", яке відбулося на початку листопада, - новий поворот: затриманий чоловік – не вбивця.

Як розповів начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук, у слідства з'явився ще один свідок, який бачив убивцю. "Це випадковий перехожий, який виходив з метро, він бачив обличчя злочинця.

Затриманого Євгена Тимченка, який скоїв серію розбійних нападів на столичні магазини та кіоски, він не впізнав. Не впізнала його й постраждала дівчина, та й сам Тимченко теж не визнається у вбивстві", - говорить Поліщук. Отже, вбивця розгулює на волі.

Тим часом, дівчина, яка постраждала від рук "лівобережного маніяка", виїхала на курорт до Трускавця - відновлювати здоров'я. За словами її мами, дівчина потроху одужує, правда, їй іноді вночі здається, що по ній тече кров, і вона погано спить.

Нагадаємо, невідомий 9 листопада в Києві біля метро "Лівобережна" вбив ножем чоловіка та поранив 19-річну дівчину. У міліції стверджують, що він міг бути психічно хворим. Правоохоронці також звернули увагу на те, що жертви нападника були випадковими.

У п'ятницю, 12 листопада, в одному з кафе Києва був затриманий чоловік, у якому, начебто, упізнали вбивцю.
 

Источник: tsn.ua 

EXMO affiliate program