Вбивство Ноздровської: підозрюваний розповів, як жінку позбавив життя

12 января 2018 г. в 23:16

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів, що їхня зустріч була трагічною випадковістю.

Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

За словами чоловіка під час допиту, він йшов у магазин і проходив повз зупинку, як раз в той момент, коли Ноздровська вийшла з автобуса.

"Юрій Россошанський розповів, що вирішив купити пива і, накинувши стару робочу куртку, пішов у магазин. Дорогою він намацав у кишені куртки старий ніж, який, мабуть, забув витягнути раніше. Коли чоловік підходив до магазину, на зупинку неподалік, під'їхав маршрутний автобус, з якого вийшла Ноздровська", – повідомляє інформагенство.

Зазначається, що жінка вийшла одна, маршрутка одразу ж поїхала, а на зупинці більше нікого не було.

Підозрюваний розповів, що Ноздровська як тільки побачила його, то попрямувала до чоловіка зі словами звинувачень на його адресу.

Россошанський додав, що не задумався, як схопив Ноздровську і потягнув у кущі, де вихопив ніж і вдарив в шию, а потім ще кілька разів до того, як зрозумів, що жінка більше не пручається і не подає ознак життя,

– зазначило джерело.

Потім чоловік відтягнув тіло вбитої через безлюдну вулицю до річки, де розламав і викинув її телефон і ніж. Одяг юристки Россошанський спалив, а свою куртку відвіз на смітник у Київ. За словами підозрюваного, про скоєне він нікому не говорив.

Нагадаємо, 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської. Ним виявився 64-річний Юрій Россошанський, який є батьком Дмитра Россошанського. 9 січня Вишгородський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Россошанського у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці без можливості внесення застави.

УНН

EXMO affiliate program