В'єтнам комп'ютеризує українські школи

28 марта 2011 г. в 12:42

В'єтнам інвестує в широкосмугову мережу доступу в інтернет в українських школах.

 

В'єтнамська телекомунікаційна компанія "В'єттел" інвестує в Україну близько 600 млн доларів для прокладення широкосмугової мережі доступу в інтернет, повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління інвестиційними проектами Владислав Каськів.

За його словами цей проект припускає повну комп'ютеризацію сільських шкіл, а також забезпечення усіх школярів України нетбуками, пише Дело.

"Наше агентство підписало в суботу меморандум з "В'єттел" про прокладення широкосмугової мережі доступу в інтернет, об'єм інвестицій складе близько 600 млн доларів", - сказав він. За словами Каськіва цей проект розрахований на п'ять років і здійснюватиметься у рамках українського національного проекту "Відкритий світ".

Владислав Каськів перебуває у складі української делегації під головуванням президента України у рамках державного візиту в соціалістичну республіку В'єтнам 25-27 березня.

Нагадаємо, що раніше міністр освіти Дмитро Табачник повідомляв, що його міністерство отримувало цікаві пропозиції від виробників нетбуків для масового впровадженнях їх в учбових закладах.
 

В'єтнам комп'ютеризує українські школи 

EXMO affiliate program