Відчуваючи безкарність, хлопець три рази поспіль грабував свого сусіда-пенсіонера

13 октября 2011 г. в 10:51

Поки грім не вдарить, мужик не перехреститься. На Миколаївщині молодий хлопець двічі поспіль грабував свого сусіда-пенсіонера.

5.jpg

 

Старий господар не заявляв до міліції, а сподівався, що найстрашніше вже позаду. Однак парубок прийшов до нього ще й втретє. Цього разу він взяв із собою ножа.

Сергію Володимировичу 86. Пенсіонер живе сам у приватному будинку. Родини і приятелів в чоловіка давно немає, тож із цього вирішив нажитися молодий сусід. 19-річний хлопець двічі за місяць нападав на старого та грабував . Боячись розрави, старий жодного разу не звернувся до міліції.

Пережив напад:

Перший раз гроші забрав – купив собі мотоцикл. Я не заявляв. А другий раз прийшов, електропилу забрав. Думаю, бери, чорт з тобою. Два рази вкрав, на третій раз піймаєшся.

Відчувши свою безкарність, на третій раз молодик прийшов до пенсіонера вже з ножем. Господар знову став його жертвою. Після знущань та побоїв старий віддав грабіжнику останні гроші.

Сергій Рябов, в.о. начальника Братського РВ міліції:

Он нанёс удар кулаком в лицо, разбил нос. Ну, а далее угрожал ножом. В ходе поиска денег нашёл 2 тыс. грн. Забрал деньги и скрылся с места.

Розуміючи, що наступного разу грабіжник його може просто вбити, господар зрештою звернувся до міліції. Правоохоронці затримали сусіда за кілька годин після нападу. Молодик був у стані сп’яніння і ледве пригадував, що накоїв.

За розбійний напад молодому грабіжнику-садисту світить 12 років тюрми. Глядачам, які пережили пограбування та бояться про це повідомити, міліція радить не гаяти часу та зробити це просто зараз. Інакше вас може спіткати доля пенсіонера, який своїм страхом зробив із грабіжника багача.

Пережив напад:

Та й так я і остався – без грошей і з набитою мордою!

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Відчуваючи безкарність, хлопець три рази поспіль грабував свого сусіда-пенсіонера

 

EXMO affiliate program