Відморозок, який влаштував в селі криваву різанину, проведе за гратами решту життя

12 сентября 2011 г. в 17:25

На Кіровоградщині до довічного позбавлення волі засудили 33-річного мешканця області, який два роки тому влаштував бійню в одному з сіл.

tur4.jpg

 

Навесні 2009-го року багаторазово судимий раніше чоловік розпивав алкоголь із родичами, коли спалахнула сварка. В ході конфлікту вбивця зарубав суперника сокирою, після чого кинувся навтьоки. За кілька годин новою жертвою п’яного різника стала літня сусідка. Чоловік вважав, що вона займалась крадіжками з його будинку, відтак помстився, зарізавши бабцю ножем. Захист підсудного усіляко намагався виправдати чоловіка та уникнути покарання, однак вирок Феміди був невблаганний. Вбивця залишиться за ґратами до кінця життя.


Валентина Дрозд, начальник слідчого управління міліції Кіровоградщини:

Відносно особи було порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України: умисне вбивство, замах на скоєння злочину, умисне вбивство з метою приховати інший злочин, вчинений особою, що раніше скоїла злочин, вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

Альбіна Кадегроб, суддя Апеляційного суду Кіровоградської області:

При розгляді кримінальної справи суд всебічно, повно та об’єктивно дослідив всі обставини справи, перевірив всі докази по справі і дав їм належну оцінку в їх сукупності. Суд призначив за сукупністю злочинів остаточне покарання у виді довічного позбавлення волі.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Відморозок, який влаштував в селі криваву різанину, проведе за гратами решту життя

EXMO affiliate program