Відновити стосунки з Росією упродовж нашого покоління неможливо (Відео)

14 октября 2017 г. в 16:12

Близько трьохсот років Росія є нашим природним ворогом і відновити з нею стосунки упродовж нашого покоління буде неможливо.

Про це заявив український письменник, актор та телеведучий Антін Мухарський.

Ведуча програми «Zіткнення» Роксана Руно запитала у гостя програми, чи на його думку можна відновити стосунки з Росією, та чи вважає він Росію агресором.

«Я вважаю, що стосунки з Росією не можливо буде відновити, що Росія безперечно агресор. Більше того, впродовж трьохсот років Росія є нашим природним ворогом і відновити з нею стосунки упродовж нашого покоління неможливо», – заявив Антін Мухарський.

Відповідаючи на це ж запитання ведучої, екс-міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко заявив наступне:

«Я вважаю Росію агресором, але, як людина розумна, на свій хлопський розум я вважаю, що ми дуже залежні. А от найбільший патріотизм – це економічна спроможність. Однак Європа нас не дуже впускає зі своєю продукцією і ми конкурентні в Росії. Але сьогодні ми майже втратили транзит по нашому газопроводу, тому треба будувати діалог. І я вважаю, що новітні технології та економіка змусять нас примиритися з Росією, а також нас змусить це зробити час», – зазначив Євген Червоненко.

zik.ua

EXMO affiliate program