Відсутній зв’язок з 128 бригадою у Дебальцеве, боєкомплект закінчився ще вчора — волонтер

18 февраля 2015 г. в 07:10

В Дебальцево ситуація змінюється щогодини, але бійці мужньо продовжують утримувати свої позиції. Про це пише у соцмережі волонтер Ксенія Бикова.


931.jpgНа зв’язок з волонтером вийшли добровольці 40-го окремого мотопіхотного батальйону, який більш відомий як батальйон тероборони «Кривбас».

«Зв’язок з 40, як азбука Морзе. Одне зрозуміло — живі. Зі 128 відучора зв’язку немає. По 128 — бк закінчувався ще вчора вранці і здаватися вони не збиралися. Т. б., що підвозять. Я не панікер, Ви це знаєте. Але мені тривожно. Щастя — відносно тихо, Піски хєрачать з важкої арти. ОБСЄ-пі@араси. Їх немає НЕ тільки там, де пекло, їх НЕМАЄ і там де тихіше. І все одно переможемо. Ось побачите. Молимося. Слава Україні!», — пише волонтер.

Трохи раніше Ксенія повідомляла, що бійцям «Кривбасу» прийшла певна допомога.

«Я сьогодні постаріла на п’ять років…Вчора писала Вам про 40-й.Вони ще сьогодні вранці просили допомоги. Я знала, що їм почали допомагати. Але зв’язку з ними не було. І ось тільки що смс — «Ксю, живі….», — поділилася волонтерка.

Бійці батальйону територіальної оборони «Кривбас» (40-го окремого мотопіхотного батальйону), які утримують свої позиції на околицях Дебальцеве, перебувають в оперативному оточенні. Тим часом У Міноборони заявляють, що ситуація в районах дислокації батальйону є складною, але все ще контролюється українськими військовими.
 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program