Вітчим переламав 4-річній падчерці ребра і забив до смерті

21 июня 2011 г. в 10:14

Вітчим до смерті забив 4-річну падчерку за те, що дівчинка випадково штовхнула молодшу сестричку. Чоловік переламав їй ребра, вивихнув руки і ноги і вдарив по голові.

24.jpgУ Саратовській області затримано чоловіка, який побив рідну дочку своєї дружини. Дитина, яку він вдарив по голові, померла у реанімації, пише Life News .

Мати двох дітей 28-річна Алевтина та 20-річний Олексій одружилися кілька місяців тому. Новоспечений батько з пасербицями - 4-річною Катею і однорічною Надійкою - швидко знайшов спільну мову. Коли Алевтина йшла на роботу, той завжди наглядав за дівчатками.

У той день чоловік, як завжди, сидів з дітьми, як раптом вони почали вередувати. Старша штовхнула молодшу, і тоді Олексій у сказі накинувся на Катю.

"Скільки ударів він наніс падчерці, підозрюваний точно не пам'ятає. Коли він прийшов в себе, дитина практично не подавала ознак життя. Вітчим взяв малу і разом з молодшою ​​сестричкою як ні в чому не бувало поклав на ліжко", - розповів перший заступник прокурора міста Балаково Володимир Ходаков.

Коли з роботи повернулася мати дівчаток, Олексій почав погрожувати, що прямо на її очах накладе на себе руки. А потім зізнався дружині, що побив Катю.

"Разом вони спробували привести посинілу від побоїв дівчинку до тями: розтирали нашатирним спиртом і занурювали в холодну воду. І, так як дитина не приходила в себе, мати викликала швидку", - продовжує Ходаков.

Лікарі два дні боролися за життя дівчинки, провели їй операцію на мозку, але дитина померла.

Стосовно вітчима наразі порушено кримінальну справу.

 

Вітчим переламав 4-річній падчерці ребра і забив до смерті

EXMO affiliate program