''Вижила одна Софійка'': подробиці смертельної ДТП із родиною під Миколаєвом

4 января 2019 г. в 23:38

Восьмирічна Софійка Ясинська – єдина, хто вижив у легковому автомобілі Opel, який потрапив у ДТП під Миколаєвом 1 січня. Крім дівчинки, в авто було четверо дорослих і троє дітей.

На сьогодні Софійка перебуває в одній із лікарень Миколаївщини, і лікарі роблять усе можливе, щоб її врятувати.

У ДТП загинули Юлія і Руслан Мельникові з сином Микитою

У ДТП загинули Юлія і Руслан Мельникові з сином Микитою

Камера зовнішнього спостереження, що встановлена на трасі біля селища Казанка, зафіксувала, як по зустрічній смузі промчав легковик Mazda. Наступної миті автомобіль лоб у лоб зіткнувся із іншим авто. У результаті – восьмеро загиблих і двоє потерпілих.

За кермом Mazda перебував 40-річний Ігор М. – власник фермерського господарства в селищі Казанка. Також у салоні була дружина Ігоря – Марина. Жінка отримала важкі травми і нині в лікарні.

Місцеві жителі стверджують, що в момент аварії Ігор нібито був у стані алкогольного сп'яніння. Однак у поліції цю інформацію нам не підтвердили, пославшись на необхідність проведення усіх експертиз. Також у поліції не уточнили, з якою швидкістю їхав водій Mazda. За даними ЗМІ, спідометр на легковику зупинився на позначці 200 км/год.

Ігор з дружиною Мариною і сином

Ігор з дружиною Мариною і сином

Жителі селища розповіли, що водій Mazda не вперше потрапив у аварію.

"Тоді його дружина також постраждала", – кажуть люди.

У прес-службі ГУНП у Миколаївській області нашим журналістам повідомили, що у них немає інформації про те, що водій Mazda раніше здійснював ДТП.

Очевидці аварії стверджують, що дорожнє покриття на трасі біля селища не було слизьким. "Проїжджала повз, дорога там нормальна, рівна і суха", – написала у Facebook Анастасія Євтушенко.

На сьогодні поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху). Усі обставини трагедії встановить слідство.

Додамо, що у Ігоря та Марини лишилися двоє маленьких дітей: Діана і Максим.

Відео моменту ДТП на Миколаївщині

За словами родичів загиблих в салоні Opel було восьмеро осіб: Валерій і Тетяна Ясинські, їхня 33-річна донька Юлія Мельникова із 39-річним чоловіком Русланом (водій авто), 7-місячною донькою Еліною і 13-річним сином Микитою. Також в авто був племінник Юлії Максим Ясинський і 8-річна Софійка Ясинська. Всі пасажири, крім Софійки, загинули.

"Сім'я їхала погостювати до мами Руслана... Не можу повірити, що їх більше немає", – розповіла нам родичка загиблих. Дівчинці, яка вижила у ДТП, необхідна не одна операція.

Обозреватель

EXMO affiliate program