В'язні подивились фільм про Джека Різника і випатрали співкамерника-педофіла

10 октября 2011 г. в 15:50

У британській в'язниці суворого режиму ув'язнені по-звірячому розправилися зі своїм сусідом по камері, засудженим за згвалтування дитини. 

 nog11.jpg

Як повідомляється , розправу вони вчинили під враженням від переглянутого фільму, в якому йшлося про легендарного маніяка XIX століття Джека Різника.

Подія сталася у в'язниці Франкленд графства Дарем. О 10 ранку суботи наглядачі знайшли в одній з камер випатраний труп її мешканця - 23-річного педофіла Мітчелла Харрісона. Як виявилося, його лінчували співкамерники.

"Важко сказати, що там відбулося. Але його (Харрісона) буквально випатрали. Всюди була кров", - розповіло джерело у керівництві в'язниці.

Буквально за п'ять днів до кривавої розправи її учасники дивилися двосерійний історичний фільм, в якому розповідалося про злочини маніяка Вікторіанської епохи Джека Різника. Судячи з усього, учасники самосуду діяли під враженням від цього фільму, який викликав серед них бурхливі дебати. Судмедексперти дійшли висновку, що Харрісона обробляли в манері Різника.

Знаряддями вбивства стали саморобні ножі, зроблені з бритвених лез, вставлених в рукоятки від зубних щіток.

У січні 2010 року Харрісон був засуджений до 4,5 року за згвалтування 13-річної дівчинки. Тоді його характеризували як небезпечного сексуального збоченця. Харрісон заманив жертву в квартиру, де змусив її роздягнутися, а потім двічі поглумився над нею.

До цього чоловіка вже двічі викривали в сексуальних нападах. Перший такий злочин він скоїв вже у 13 років, коли домагався семирічної дитини. А в 15 років Харрісон погрожував згвалтуванням однокласнику.

 

Источник: ТСН

 

В'язні подивились фільм про Джека Різника і випатрали співкамерника-педофіла

EXMO affiliate program