«Вороги є всередині», — Захарченко виявив масовий саботаж в «ДНР» (Відео)

17 декабря 2014 г. в 19:36

Так званий «глава ДНР» Олександр Захарченко завив про факти саботажу при видачі «соціальних виплат» і організації начебто «фінансової системи».


«Коли було прийнято рішення про виплату пенсій, зроблено кілька заходів, які дозволили б нам нормально працювати. На жаль, більшість людей, які залучалися (до виплат пенсій — прим. ред.) виявилися не тими люди, яких можна було залучати. 1 грудня ми відкрили в рази менше пунктів видачі, ніж запланували. На вчорашній день ми вийшли на заплановану видачу грошей», — сказав Олександр Захарченко.

«Ми довірилися тим людям, яким не треба було довіряти. Вони дійсно саботували протягом 10 днів. Ці масові черги, по 200-300 чоловік стояли за пенсіями, неможливість заплатити за комунальні послуги. На жаль, вороги є не тільки на фронті, але і всередині. Саботажники не хочуть працювати, рапортують, що все відмінно, а за фактом із 55 відділень було відкрито 5», — продовжив він.

При цьому так званий «глава ДНР» заявив, що до кінця цього року питання з чергами буде вирішене з допомогою відкриття додаткових пунктів.

Нагадаємо, бойовики, коли тільки починали «ДНР» та агітували мешканців Донбасу за світле майбутнє з Росією, обіцяли їм і підняття зарплат і підняття пенсій. Зараз же зрозуміло, що платити хоч щось бойовики не мають із чого. Тому, аби місцеві мешканці зовсім не померли з голоду, у терористичні «ДНР» замість пенсій взялись виплачувати по 1 тисячі гривень так званих «соціальних виплат» — на більше у терористів грошей нема. Тим часом на Донбасі набирають обертів голодні бунти, спричинені невдоволенням місцевого населення діями нової «влади».

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program