Врадіївка на Прикарпатті! Троє мажорів по-звірячому вбили молодого хлопця

29 декабря 2013 г. в 21:11

Наша країна – одна суцільна Врадіївка!


До мене звернулася громада селища Кути Косівського району Івано-Франківщини. Днями там троє мажорів по-звірячому вбили молодого хлопця, круглого сироту, учня Кутського ПТУ Миколу Перцовича. Ті, хто це зробили, уже мали проблеми з законом, але уникли відповідальності.


Люди обурені, але залякані. За їхньою інформацією, хлопця били до втрати пам’яті. А міліція порушує справу (увага!) по 121 статті – «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За деякими даними, у висновку експертів уже встигли написати причину смерті «серцева недостатність».


Дуже прошу журналістів зробити цю справу публічною. За бідного хлопця навіть немає кому заступитися – ні батьків, ні родичів, одна бабуся-інвалід.


Зі свого боку я вже направив усі необхідні звернення до Генпрокуратури, МВС, прокурора Івано-Франківської області і на обласне управління міліції. Закликаю робити те саме інших колег-депутатів. Чим більше звернень – тим більше публічності. Сьогодні за моїм дорученням, мої помічники мали розмову зі слідчим Косівського РВ УМВС, який займається цією справою. Попередили, щоб навіть не думав щось «рішати» з батьками мажорів. Він, здається, зрозумів. Але будь-яку інформацію надавати відмовився, посилаючись на таємницю слідства. На пряме питання, чи є у справі підозрювані, і яку їм обрали міру запобіжного заходу – не відповідає.


Я також звертаюся до працівників прокуратури, усіх порядних офіцерів МВС, які там ще залишилися. Ви всі чиїсь діти! У цього хлопця батьків не було. Майте совість і честь не дати своїм колегам фальсифікувати справу. Винні повинні бути покарані!


Таке повідомлення розмістив у себе на сторінці Віктор Балога.

 

По материалам: pravda

EXMO affiliate program