Вся правда щодо звірячого вбивства поліцейськими на Миколаївщині (відео)

26 августа 2016 г. в 22:40

24 серпня. Райцентр Криве Озеро, Миколаївщина. Декілька сотень людей оточують накрите тіло Олександра Цукермана – 33-річного місцевого жителя. Його вночі забили до смерті співробітники районного відділу поліції.

Рідні навмисно до приїзду журналістів не віддають труп експертам. Аби останні не змогли приховати жахливі сліди від побоїв на тілі чоловіка. Далі – кадри не для людей зі слабкими нервами. Як тільки чоловіки знімають покривало, матір убитого втрачає свідомість.

Нічні тортури над Олександром власними очима бачать його матір, дружина і навіть 13-річний син. Хлопчик, кажуть, досі не може оговтатися від шоку, адже став свідком справжньої лютої розправи над власним батьком. Йому тепер вкрай необхідна допомога психологів.

Все відбувається ось тут, біля будинку загиблого. Олександр вночі приїжджає додому на таксі. П’яним. Між ним і дружиною виникає конфлікт. Аби втихомирити нетверезого дебошира, жінка викликає правоохоронців, а сама – вибігає на вулицю, де ще стоїть машина таксиста. Водій - штовхає авто, бо не може завести. Василь стає свідком сімейної драми і сам страждає від п’яного клієнта.

На виклик таксиста і дружини приїжджає наряд поліції. Поки постраждалий водій дає покази двом правоохоронцям за рогом, четверо співробітників – уриваються на подвір’я дебошира.

Олександра в одних лише трусах витягують на вулицю і всі гуртом починають бити: кулаками, ногами і кийками. Чинити опір чоловік попросту не міг, бо передбачливими копами - заздалегідь закований у кайданки.

EXMO affiliate program