З розтрощеного легковика людей витягували рятувальники

13 сентября 2014 г. в 17:06

Ця автопригода сталась біля села Грушвиця у Рівненському районі.


334.jpgЇї учасниками стали легковик та вантажівка. Одна людина загинула, ще троє отримали травми. Внаслідок автопригоди на цій ділянці дороги Київ-Чоп утворився великий затор.

 — Місцевий 61-річний Володимир їхав "Опель-Кадетом" зі сторони Львова у напрямку Рівного, — повідомила «РВ » Світлана Марко, керівник прес-служби УДАІ області. — За попередньою інформацією, біля 15-ї години дня на автодорозі Київ-Чоп у автомобілі трапилась технічна неполадка з переднім лівим колесом. Водій спробував загальмувати, але автомобіль винесло на смугу зустрічного руху та крунуло там. Уникнути зіткнення з вантажікою "Вольво", якою їхав 40-річний Олександр з Тернопільщини, не вдалося. Пасажир "Опеля" загинув на міці пригоди, водія та ще двох пасажирів забрали у лікарню (один з них — 3-річний хлопчик). Причини цієї дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

На місці пригоди довелося працювати рятувальникам ДСНС. Вони за допомогою спецінструменту дістали із понівеченого автомобіля учасників автопригоди, надали першу медичну допомогу та передали травмованих працівникам швидкої медичної допомоги.


EXMO affiliate program