Загибель трьох дітей в Запорізькій області: з'явилися подробиці розслідування

15 ноября 2018 г. в 00:37

Після трагедії в Запорізькій області, коли троє дітей загинули під час пожежі в селі Знаменка Кам'янко-Дніпровського району, було відкрито кримінальне провадження. Також стали відомі деякі обставини події.

Зокрема, за даними прес-служби обласного управління ДСНС, увечері 13 листопада сусіди, котрі помітили пожежу, повідомили про це рятувальникам і винесли з будинку трьох дітей, які там знаходилися, а також викликали медиків.

Прибулі пожежники за 20 хвилин впоралися з вогнем. У свою чергу, лікарі спробували реанімувати дітей 2013 і 2014 років народження, але врятувати їх життя так і не змогли, і констатували їхню смерть.

Як з'ясували в поліції, будинок знімала 29-річна жінка, якої на момент виникнення пожежі в будинку не було. За даними поліції, жінка близько 11 години ранку пішла з дому на заробітки, перед цим включила дітям електричний обігрівач і закрила будинок.

Повернувшись близько п'ятої години вечора, вона побачила дим і пожежа. Сусіди допомогли їй винести дітей з будівлі, але дівчатка шести і двох років, а також 4-річний хлопчик померли в кареті "швидкої", не приходячи до тями.

"Сім'я на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не знаходиться. За місцем проживання характеризується задовільно", – запевнили копи.

Кримінальне провадження було відкрито за ознаками статті "порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки", ведеться досудове розслідування.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program