Захопили таксі разом із таксистом

18 января 2012 г. в 10:51

На благання водія відпустити його до дітей, бандити, посміхаючись, обіцяли втопити його в озері

У селі Крехові Жовківського району увечері до водія таксі - автомобіля ВАЗ-21099, підійшли два молодики і домовилися про поїздку до Львова. Цей рейс таксист не забуде ніколи. Він ледь не став для нього останнім...

 

Лише автомобіль про­їхав чотири кілометри, як один з пасажирів (обидва молодики сіли на задні сидіння) накинув на шию водія шнур (від телевізора, з’ясувалося згодом) і почав його душити. Другий пасажир допомагав товаришеві утримувати водія. То затягуючи шнур, то послаблюючи вузол, нападники змусили таксиста пересісти на місце пасажира. Після цього за кермо автівки сів один із бандитів, і таксі рушило до Львова.


Дорогою наляканий таксист благав нападників, щоб вони забрали машину і відпустили його додому, де на нього чекають дружина та діти. Бандити у відповідь лише сміялися та обіцяли втопити таксиста в озері.


Коли таксі приїхало до Львова, таксист вже був напівживий від страху. У центрі міста бандити зупинили автівку і вибігли на мить купити цигарок. Цим скористався таксист. Він вибіг з машини і почав втікати. За рогом чоловік побачив свого львівського колегу та розповів йому про напад. Той негайно зателефонував у чергову частину ДАІ міста Львова. Всі патрулі ДАІ негайно скерували на пошуки бандитів.


Нападники, повернувшись від ятки, побачили, що таксист втік, і вирішили їхати подалі від центру. На вулиці Сахарова їх перестріли співробітники ДАІ, які почали переслідування захопленого бандитами таксі. На вулиці Богуна таксі різко зупинилося, і нападники розбіглися в різні боки. Та обох бандитів співробітникам ДАІ вдалося наздогнати та затримати.


Незабаром з’ясувалося, розповіли у прес-службі управління ДАІ у Львівській області, що напад на таксиста вчинили 19-річний львів’янин і 22-річний житель села Крехова Жовківського району. Один із цих молодиків вже відбував покарання за крадіжки.

 


По материалам: "Високий замок"

 

EXMO affiliate program