Замість немовляти в труні знайшли ганчір'я

10 августа 2011 г. в 17:20

На Хмельниччині народження первістка для молодої родини обернулось трагедією – малюк помер у лікарні.

4.jpg

Батьки поховали немовля, однак за кілька днів правоохоронці приголомшили їх моторошною звісткою.


Вбитий горем батько каже – чекав на первістка дуже довго. Подружжя живе в селі, тому народжувати жінка поїхала до міста. Уже за день її подружка передзвонила і повідомила родичам щасливу новину.

Матір ошуканого чоловіка:

Подружка дивилась: дівчинка, чорненькі коси, губи бантиком і трошки потягнена нога. Це вона нам все таке по телефону розповідала.

Однак щастя тривало недовго. Наступного дня дружина подзвонила з лікарні і повідомила , що немовля померло. Дитину забрали з лікарні у закритій труні. Відкривати і дивитися на маленького небіжчика породілля заборонила. Відчай батька не знав меж.Та поки батько ридав над утратою, знайомі та родичі засумнівались у правдивості слів його дружини. Квапливість із похованням та заборона відкривати труну викликала у людей підозру. Та й сама вагітність, за словами очевидців, у породіллі теж проходила якось дивно.

Породілля продовжувала наполягати на раптовій смерті дитини, однак селом дедалі ширилися чутки, що у справі не все чисто. У пологовому будинку, де буцімто народжувала жінка, родичам повідомили, що такої пацієнтки в них ніколи не було. Коли терпіння людей сягнуло меж, вони звернулися до правоохоронців і прийшли з ними на цвинтар. Коли труну відкрили, на громаду чекав шок. Замість немовляти в труні знайшли ганчір'я.

Подробиць розмови між чоловіком та дружиною журналісти не знають. Дружина лише зізналась, що все це вигадала.

Олександр Польовий, перший заступник начальника Чемеровецького РВ міліції:
Щоб зберегти сім’ю, вона скрила від нього факт її вагітності, а в перспективі імітувала народження та похорони дитини.

Зі слів жінки, після одруження в неї буцімто сталося кілька викиднів. Щоб залишитися у родині, молодиця розіграла виставу, фіналом якої мала стати максимальна любов чоловіка та його родини. Однак у долі, схоже, на це були інші плани. Зараз на брехуху чекає розлучення та Божий суд, адже земний у її вчинку провини не знайшов.

Олександр Польовий, перший заступник начальника Чемеровецького РВ міліції:
Ми приходимо до висновку, що в діях підозрілої особи будь-який склад злочину відсутній. Тому в перспективі по даному факту буде відмова в порушенні кримінальної справи.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Замість немовляти в труні знайшли ганчір'я

 

EXMO affiliate program