Записувала у щоденник, як дідусь її ґвалтує: поліція заарештувала 57-річного чоловіка на Київщині

16 августа 2023 г. в 07:00

Потерпіла заявила на 57-річного дідуся у поліцію. Під час обшуку правоохоронці виявили щоденник школярки з описом всіх подій та інші речові докази, що свідчать про причетність чоловіка до скоєння злочинів сексуального характеру. Його затримали за місцем проживання і помістили під варту. За розбещення неповнолітньої чоловікові загрожує 15 років в'язниці.

На Київщині 57-річний дідусь гвалтував свою 13-річну онуку. Про підозру чоловікові повідомила Обухівська прокуратура, повідомив очільник Головного управління Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram. Потерпіла звернулася до правоохоронців.

Потерпіла записувала зазіхання дідуся у щоденник

Під час проведення низки невідкладних обшуків за місцем проживання чоловіка, працівники поліції виявили щоденник школярки з описом всіх подій та інші речові докази, які свідчать про причетність чоловіка до скоєння злочинів сексуального характеру відносно дитини, - каже Нєбитов.

За його словами, поліція затримала підозрюваного та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

ukrayina.pl

EXMO affiliate program