Зарубав дружину, аби та не ревнувала

29 марта 2011 г. в 14:05

До Білгород-Дністровського райвідділу міліції звернувся 57 –річний мешканець районного містечка. 

 

Чоловік був занепокоєний відсутністю жінки, яка допомагала йому по господарству.


Отримавши інформацію про зникнення особи, працівники міліції виїхали на місце, де востаннє бачили жінку – за місцем її мешкання. Під час опитування сусідів, оперативники з’ясували, що жінка винаймала будинок у своєї родички по вулиці Десантників спільно з 63-річним мешканцем.
Зі слів оточуючих подружжя часто сварилося. Чвари виникали постійно, а чоловік і дружина прикладалися до горілки, а після вживання алкоголю вона виказувала своє незадоволення щодо його залицяння до інших жінок, а він полюбляв повчити дружину за допомогою стусанів. Іноді розбори між подружжям мали досить серйозні наслідки. Під час однієї зі сварок, коли жінка приревнувала чоловіка він узяв ножа та наніс її удар в шию. На щастя поранення виявилося легким і жінка залишилася живою.


Коли ж правоохоронці зайшли до кімнати, під купою сміття та речей вони виявили тіло зниклої жінки. Співмешканець знаходився у будинку і під час огляду дивився телевізор, ніяк не реагуючи на події, які відбуваються у нього в будинку. У жінки були виявлені багаточисельні рублені травми голови. Судово-медичний експерт встановив, що смерть жінки настала в результаті спричинених їй тілесних ушкоджень.


Хто є винуватцем цієї трагедії міліціонери встановили одразу. По всьому будинку були виявлені сліди крові, одежа співмешканця також була в крові потерпілої. На подвір’ї будинку міліціонери знайшли сокиру, якою чоловік з початку вбив жінку, а потім ще наколов дрова. Мотивом для скоєння злочину, як пояснив чоловік стали ревнощі. Жінка постійного його ревнувала, йому це набридло і він вирішив у такий жахливий спосіб покінчити з ревнощами та їх джерелом, тобто з дружиною. Нема дружини нема ревнощів. Він зарубав жінку, потім сховав у одній з кімнат будинку під сміттям та старими речами. Після вчинення злочину чоловік переодягнувся, а потім до приїзду міліції дивився телевізор. Злочинець навіть не збирався приховувати сліди злочину і позбавлятися трупу, він вважав, що і так вже позбавився від докучливої жінки.


Слідчим відділом Білгород-Дністровського міськвідділу міліції порушена кримінальна справа за ознаками ч. 1 ст. 115 – «Умисне вбивство». Порушено кримінальну справу. Слідство триває.

 

НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ ДЛЯ ПРОСМОТРА НЕСОВЕРШЕННОЛЕТНИМИ


image001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 image003.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 image005.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Зарубав дружину, аби та не ревнувала 

EXMO affiliate program