"Заслуговує в табло": українцям дали пораду, як спілкуватися з "голубами миру"

13 июля 2017 г. в 00:55

Для переконання представників "творчих професій", які вперто не бачать війни з Росією, цілком прийнятним є застосування фізичного впливу.

Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив письменник Дмитро Капранов.

"По морді. Тут інших варіантів немає, тому що сьогодні війна. Я не знаю, як у кого, але у нас один син відслужив за п'ятою хвилею мобілізації, а зараз інший пішов за мобілізацією новою. Тобто, ми беремо участь у війні не тільки абстрактно, тому людина, яка говорить, що "це не моє", вона для нас особисто заслуговує в табло. Тут без перебільшень", - наголосив він.

За словами Капранова, подібна позиція характерна для представників російського світу.

"Переконати таких людей неможливо. Така людина не піддається зовнішній логіці, якщо на ній немає струсу. "Рускій мір" побудований на насильстві. Поза "ми там, радість чуючи, не хочу я ваших битв" - це саме елемент "руского міра" , - вважає він.

Письменник впевнений, що тільки після такого впливу можна достукатися до свідомості такого співрозмовника.

"Ми, як люди, які десять років жили в Росії тільки в Москві, плюс три роки на Уралі і ще там в іншому місці, прекрасно знаємо, що там людину потрібно спочатку вразити, а потім вона починає тебе слухати. І всім радимо діяти саме в цій парадигмі", - уклав він.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program