Застуканий на гарячому квартирний злодій, щоб не датися живим, вистрибнув у вікно

25 июля 2011 г. в 12:04

У Дрогобичі на Львівщині міліція на гарячому застала квартирного крадія. Правоохоронці заблокували приміщення та запропонували злочинцю здатись.

 vor1-a1.jpg

Щоб не датися живим, той вистрибнув з другого поверху.


За словами  власника квартири, із цьогорічною відпусткою у нього не склалось.Усі кошти чоловік вклав у ремонт квартири, тому на поїздку до моря грошей просто забракло. На рештки коштів чоловік обладнав помешкання сигналізацією і, як з’ясувалось, витягнув у долі щасливий квиток.

Коли він був на роботі, у міліції спрацював сигнал тривоги і до помешкання прибув патруль. У квартирі правоохоронці застали чужинця. Коли незнайомцю наказали здатися, той з відчаю зістрибнув із другого поверху.  

Затриманим виявився раніше судимий молодик. Після звільнення хлопець довгий час не міг знайти роботу. Каже, на крадіжку пішов через відчай.

Злочинець нічого не вкрав із оселі, бо вчасно був затриманий нарядом. Тим же, хто таки їде у відпустки, варто пам’ятати, що до кінця літа ще понад місяць. Щоб не застати після повернення вдома голі стіни, про безпеку оселі слід подбати завчасно.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Застуканий на гарячому квартирний злодій, щоб не датися живим, вистрибнув у вікно

 

 

EXMO affiliate program