Затиснувши ногу дівчини дверима, бус з десяток метрів протягнув непритомну студентку по дорозі

12 августа 2011 г. в 16:30

Літня практика ціною власного здоров’я. Харківська студентка розбила голову, випавши з автобуса.

 vrach2.jpg

Водій натиснув на газ, забувши зачинити двері. Як наслідок – трепанація черепа та друга група інвалідності.


Їй важко розмовляти та  тяжко ходити. Нещодавно 17-річній Катерині зробили операцію. Шансів вижити майже не було.

До лікарні дівчина потрапила, випавши з автобуса. Катерина вчилася на швачку, літню практику проходила на одній із харківських фабрик. Робітників підприємства щоранку підвозить автобус. Дівчина каже - зайшла в салон, щоб передати документи майстру. Вийти не встигла. Не зачинивши двері, водій натиснув на газ.

Те, що не пам’ятає Катерина, – бачила Наталя. Жінка живе у будинку навпроти. Каже - затиснувши ногу дівчини дверима, бус з десяток метрів протягнув непритомну студентку по дорозі.

Пробитий череп обернувся другою групою інвалідності. Лікування може тривати кілька років. Родині довелося влізти у чималі борги.

Разом із юристами батьки Катерини вже склали судовий позов. Вони вимагатимуть у підприємства шістдесят дві тисячі гривень – це і моральна, і матеріальна компенсація водночас. Але платити на фабриці не збираються, кажуть – дівчина сама винна  в тому, що сталося.

Директор підприємства обурений. Каже: заявлена сума компенсації – це половина місячної зарплатні усіх працівників фабрики.  Тому платити він не буде.

Водій автобуса своєї провини не бачить. Стверджує – дівчина взагалі не заходила до салону. А автобус, якому вже більше 30 років, технічно не здатний затиснути людину.

На стороні водія і співробітники фабрики, які були в салоні буса. Розповідають - бачили, як дівчина біжить до машини. Але за кілька метрів  від автобуса вона начебто втратила свідомість – впала і вдарилась головою об  бордюр.  

Але висновки фахівців однозначні – дівчина таки випала з автобуса.  

Міліція вже передала справу до суду. Водію автобуса загрожує до восьми років в’язниці. Тим часом Катерина вчиться заново розмовляти та взагалі жити. А через навантаження на зір, дівчина більше ніколи не зможе працювати швачкою.  

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Затиснувши ногу дівчини дверима, бус з десяток метрів протягнув непритомну студентку по дорозі

EXMO affiliate program