Затримання п'яних СБУшників під Маріуполем: через рік з'явилися несподівані деталі

8 ноября 2017 г. в 00:24

Співробітникам Служби безпеки України і одного з військкоматів, яких у грудні 2016 року затримали п'яними на блокпосту в Маріуполі, вдалося домогтися закриття справи проти себе і зробити винними бійців добровольчого батальйону "Івано-Франківськ", яких зараз викликають на допити і загрожують тюремним терміном.

Про це повідомив у своєму Livejournal блогер, відомий під ніком pauluskp.

За його словами, зараз адвокат Дмитро Коробко оскаржує у суді закриття справи щодо СБУшників і подав апеляцію. Судове засідання відбудеться 10 листопада о 10:00, в Жовтневому суді Маріуполя під головуванням судді Шатілової.

Однак заплановане засідання вирішили засекретити від громадськості і зробити його закритим.

Так, на сайті суду відсутня навіть його назва, а біля дати та імені судді замість подробиць видно лише порожні графи. Це означає, що в зал судових засідань не пустять нікого крім учасників процесу.

Як повідомлялося раніше, після резонансного випадку з інтернету почали пропадати відео, на якому зафіксовано затримання п'яних співробітників СБУ і військкомату під Маріуполем. Це пов'язано з тим, що заступник начальника СБУ в Донецькій області полковник Анатолій Савицький, який приїхав на місце події, щоб домовитися про звільнення своїх колег, хоча сам був нетверезий, побоявся розголосу.

Обозреватель

EXMO affiliate program