Завдяки швидкому реагуванню працівників ДАІ попереджено серію злочинів

4 мая 2011 г. в 13:05

У вихідні працівники Державтоінспекції Волині вкотре виявили неабияку спостережливість та професійні навики у своїй повсякденній роботі.

 

 

Заступник начальника відділу ДАІ з обслуговування міста Луцька Віктор Бандура розповідає , що в ніч із 15 на 16 квітня близько другої години ночі в місті Луцьку наряд ДПС у складі старшого лейтенанта міліції Фарини В.В. та прапорщика міліції Герасимчука А.М. ніс службу із забезпечення дорожнього руху. Під час нагляду за рухом транспорту працівники ДАІ звернули особливу увагу на автомобіль марки «ВАЗ» з явними ознаками того, що автомобіль перевозить багаж, вага якого перевищує технічні характеристики  вантажопідйомності.


Державтоінспектори були змушені зупинити автомобіль для належної перевірки. В ході звірки документів виявилося, що  ним керує 29-річний лучанин Роман Г. При огляді авто працівники ДПС виявили багажне відділення порожнім, а от під задніми сидіннями автівки знайшли три електродвигуни, на яких сиділи два пасажири. На запитання, звідки така кількість двигунів, – ні водій ні пасажири не дали чіткої відповіді. Після чого всіх учасників події було доставлено до Луцького міськвідділу УМВС України в області для з’ясування подальших обставин справи.


Як з’ясувалось пізніше, електродвигуни були дійсно раніше викрадені вищезгаданими особами з метою подальшого збуту. Завдяки працівникам  ДАІ плани зловмисників не були реалізовані.


Неможливо залишити без уваги й те, що наступної доби, в нічну зміну,  згаданими інспекторами ДПС було затримано двох злочинців, що намагалися проникнути та заволодіти автомобілями марки «ВАЗ» та «Форд».


Близько третьої години ночі від чергового по ВДАІ  з обслуговування міста Луцька надійшло повідомлення, що на вулиці Конякіна у дворі будинку невідомі намагаються проникнути в автомобіль. Прибувши на місце події, інспектори ДАІ , завдяки швидкому реагуванню та професійним діям, затримали злочинців. Ними виявилися 20-річний та 18-річний жителі міста Луцька. Наразі зловмисників затримано. Як з’ясувалось, хлопці і раніше були причетні до злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням автотранспортом. Ведеться слідство.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Завдяки швидкому реагуванню працівників ДАІ попереджено серію злочинів

EXMO affiliate program