Здаєте квартиру в оренду? Тоді начувайтеся

27 сентября 2011 г. в 13:30

У Криму затримали злочинну групу, яка вбила півдесятка пенсіонерів. Після загибелі старих людей їхні оселі продавали. Діями головорізів просто із тюрми керував злочинець-рецидивіст. 

image002.jpg

 

55-річна Ірина Золотухіна безслідно зникла у Сімферополі ще влітку. Жінка мешкала сама у власній квартирі, тому що з нею сталося, ніхто не міг пояснити. За кілька тижнів правоохоронці натрапили у лісомосмузі на загорнутий у килим жіночий труп. За висновком судмедексперта, жінку задушили У небіжчиці сусіди упізнали зниклу Ірину.


Слідчі встановили, що відразу після смерті господарки її квартира була продана. Підозри на причетність до злочину впали на молоду дівчину, яка мешкала в оселі Ірини незадовго до її загибелі. І, як з’ясувалось, недаремно. У нотаріальній конторі, де було оформлено продаж квартири, підтвердили, що паспорт під час угоди пред’явила аж ніяк не власниця помешкання.


Коли підозрювану квартирантку затримали і пред’явили звинувачення у вбивстві , дівчина почала видавати своїх спільників. Загалом до групи мисливців на пенсіонерів та самотніх жінок потрапило півтора десятка людей. Організатора угрупування затримати не вдалося, оскільки він уже перебуває за ґратами.


Вбивчий бізнес кримінальник налагодив за допомогою мобільного телефону. Перебуваючи в колонії, чоловік знаходив спільників у різних регіонах країни, які вираховували та вбивали самотніх власників квартир. За словами посібників, на їхніх руках залишилась кров півдесятка людей. Точну кількість жертв зараз встановлюють слідчі.


Проти учасників організованої злочинної групи порушено кримінальні справи. Організатору та виконавцям вбивств загрожує довічне ув’язнення. До відповідальності притягнуть також і співробітників колонії, які недогледіли мобільний телефон у свого в’язня. У світлі цих подій пенсіонерам, які здають оселі, залишається побажати натрапляти лише на порядних квартирантів.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Здаєте квартиру в оренду? Тоді начувайтеся

EXMO affiliate program