Зграя безпритульних собак в Києві ледь не розірвала жінку на частини

27 октября 2011 г. в 19:20

На Воскресенці з десяток безпритульних псів покусали жінку, яка йшла провідати могилу свого пітбуля.

14.jpg

 

Днями зграя безпритульних собак на Воскресенці в Києві ледь не розірвала жінку.

За словами постраждалої Олени Єлізарової, близько десяти псів напали на неї, коли вона йшла провідати могилу свого пітбуля, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Це сталося неподалік від зупинки громадського транспорту, на бульварі Перова, 6. У тридцяти метрах від траси є огороджена територія, яка належить "Київводоканалу". Місяць тому я поховала там свою собаку і вирішила провідати її могилку. Я не помітила, що за колодами лежало близько десятка безпритульних псів, які кинулися на мене, коли я туди підійшла", - розповіла жінка.

"Я знаю, як поводитися з собаками, тому різких рухів не робила. Однак тварини почали кусати мене за ноги. А поруч - нікого. Пам'ятаю паніку, що охопила мене, - боялася впасти, оскільки знала, що в такому випадку звірі мене розірвуть. Тварини порвали на мені одяг і прокусили ноги в багатьох місцях. Мене врятував пакет, в якому був гаманець, - з його допомогою вдалося відбитися", - пригадала вона.

Олена звернулася до травмпункту. Лікарі попередили жінку, що вона може бути заражена сказом, і порадили поспостерігати за собаками, які її вкусили.

"Вони сказали: якщо всі пси через десять днів будуть живі, значить, сказу у мене немає, і тоді не потрібно робити сорок уколів. Але я на тому місці так і не знайшла собак... Вирішила не ризикувати, і ось я тут, мені вводять препарат проти сказу. Знаєте, після всього цього я не перестала їх любити. Але тепер мені стала ближчою позиція догхантерів. Все-таки у нас в місті дуже багато небезпечних собак...", - зізналася постраждала.

Як раніше повідомлялося, зараз багато людей об'єднують в спеціальний рух догхантерів і "зачищають" місто від безпритульних псів, причому в основному надзвичайно жорстокими методами (отрута діє 8-10 годин, тварини помирають в страшних муках).

 

Источник: КП

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

Зграя безпритульних собак в Києві ледь не розірвала жінку на частини

 

EXMO affiliate program