Жінка намагалася вивезти з України напівоголеного чоловіка в ніші для колеса і влаштувала "шоу" для прикордонників. Відео

29 августа 2023 г. в 20:07

Черговий ухилянт намагався незаконно виїхати з України. Співробітники Державної прикордонної служби виявили напівоголеного чоловіка в пункті пропуску "Лужанка" у Закарпатській області.

Порушник намагався сховатись у ніші для запасного колеса. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

За інформацією прикордонників, ухилянта намагалася вивезти його цивільна вагітна дружина-іноземка. Коли співробітники ДПСУ знайшли чоловіка у багажнику, жінка влаштувала скандал.

Утихомирювати порушників довелося співробітникам поліції. Ба більше, коли правоохоронці намагалися евакуювати транспортний засіб, жінка почала кидатися під колеса.

"На рішення правоохоронців евакуювати BMW жінка реагувала по-різному: то кидалася під його колеса, то тікала, куди очі бачать. Горе-рятівниці загрожує кримінальна відповідальність, а "мандрівник" поки що у пункті тимчасового тримання", – повідомили прикордонники.

Журналіст Віталій Глагола опублікував у своєму Telegram фотографії з місця події. Зважаючи на номери авто, жінка могла прямувати з ухилянтом до Чехії.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program