Жучковський: РФ планує військовий переворот у ДНР

2 июня 2018 г. в 23:01

Російський пропагандист Олександр Жучковський повідомив про можливий переворот в верхівці терористичної організації “ДНР”.

Жучковський повідомив, що “щось недобре відбувається в “ДНР”. За його інформацією “спочатку звернув інформаційну активність (вже місяць як) і пропав Ходаковський – кажуть, що через загрозу життю та здоров’ю виїхав до РФ “. Також нещодавно було затримано кілька людей з близького оточення терориста Губарєва, їх “піддали тортурам і шиють чи то”українську ДРГ”, чи то “тероризм”, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на допис користувача Twitter Necro Mancer.

“Незрозуміло, що це – зачистка політичного галявини перед осінніми виборами (глави “ДНР” і до “Народної ради”) або агонія нинішньої владної команди, якій найближчі місяці загрожує звільнення. Зі зміною кураторського складу місцеві функціонери сильно напружилися, у республіканській верхівці панують чемоданні настрою. Ніхто з них, хто в травні їздив в Москву і оббивав пороги АП, новими кураторами прийнятий не був. При цьому люди Суркова в АП українським напрямом вже не займаються. Усі сурковські давно покинули і ДНР. Є підстави вважати, що “велика зачистка” у республіці не за горами … Ситуація дуже підвішена й нервова”, – резюмував бойовик.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program