З'явилися подробиці вбивства родини у Павлограді: вагітна жінка повзла по снігу, щоб врятуватися

14 марта 2018 г. в 23:20

У Павлограді Дніпропетровської області, де днями сталося жахливе вбивство, поховали жертв 17-річного школяра - 4-річного Сашу і Семена Бондаренко.

Як повідомляє Комсомольская Правда , сусіди родини розповіли, що пораненій 35-річній Вікторії Бондаренко довелося повзти по снігу, щоб вижити.

Пенсіонер Михайло Плиска першим виявив поранену вагітну жінку біля дверей свого будинку.

"Кров з неї фонтаном била. Потім вже стало зрозуміло, що цей нелюд її в шию штрикнув ножем. Відкриваю, а вона, боса, напівгола, живіт у неї вже такий великий, руками його тримає і кричить: "Він там Сашеньку ріже!" , - розповів пенсіонер.

За його словами, він забинтував жінці шию і викликав швидку.

"Вона така перелякана була, все кричала, що він сина там вбиває і за нею сюди зараз прийде. Так ми лопатою озброїлися, поки швидка з поліцією не приїхали, але він вже сюди не пішов", - заявив Плиска.

За інформацією видання, 17-річний Валентин Земцов і глава сімейства Бондаренко - Семен не спілкувалися.

"Мужик хороший був, з Вікою вони добре жили, хоча вона і старша трошки. Сашеньку він дуже любив - ось і пішли обидва...", - розповіла сусідка сім'ї.

Як повідомлялося, моторошна трагедія сталася пізно вночі 10 березня. Молода сім'я Семена і Вікторії Бондаренко укладалася спати, 4-річний Саша вже був в ліжку, коли в двері несподівано постукали. На порозі стояв 17-річний Валентин, сусід. Семен відступив, запрошуючи увійти, і в той же момент підліток вихопив ніж і кинувся на главу сімейства. Той в спробі уберегти дружину і сина виштовхав нападника у двір, встигнувши крикнути дружині Вікторії, щоб вона закрила двері.

Підліток убив господаря будинку і кинув у дворі. Потім розбив вікно і заліз в будинок, щоб розправитися з жінкою і малюком. Вікторія намагалася затримати хлопця, але від удару ножем в шию втратила свідомість. Валентин відправився в спальню, де від криків прокинувся 4-річний Саша і плакав, кликав маму. Вікторія, прийшовши до тями, зрозуміла, що сина вже не врятувати і поповзла до сусідів по допомогу.

За лічені години правоохоронці затримали злочинця. 12 березня йому обрали запобіжний захід - два місяці в СІЗО без права застави.

Обозреватель

EXMO affiliate program