З'явилися подробиці загибелі подружжя в ДТП у столиці

7 ноября 2017 г. в 00:12

Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік – у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. Про це повідомляє МВС України на своїй сторінці у фейсбук.

"Автопригода трапилася на проспекті Героїв Сталінграда, біля станції метро «Героїв Дніпра». Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка і чоловік, 1952 та 1953 років народження. З’ясувалося, що це – подружжя, місцеві жителі.

У результаті наїзду жінка загинула на місці автопригоди, а чоловік помер у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. На місці працювали патрульні поліцейські",-йдеться у повідомленні

Поліцейські поспілкувалися із свідками та очевидцями трагічної події. За їх словами, чоловік і жінка перебували на зупинці громадського транспорту. Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїзну частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку.

Водія тролейбуса та двох маршрутних таксі доставлять до нарколога для здачі аналізів, аби з’ясувати, чи перебували вони у стані спʼяніння, а після цього – до слідчого управління – для надання пояснень та встановлення обставин смертельної автопригоди.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program