Злочинці позбавили Миколаївщину частини нового врожаю

4 июля 2011 г. в 11:38

В області затримали групу спритників, які вчиняли набіги на фермерські господарства. Свої злочини парубки записували на відео.

5.jpg
Об’єктами атаки злочинців стала сільськогосподарська та моторизована техніка власників фермерських угідь. Спритники вночі знімали з чужих КАМАЗІВ та комбайнів колеса, акумулятори і запчастини. Крадене вивозили на мікроавтобусі в сусідні області і продавали іншим фермерам.

Затриманими виявились четверо молодих хлопців. Усі – брати та свояки. За їхніми словами, нальоти на фермерів відбувалися у трьох областях: Миколаївській, Одеській та Кіровоградській. За крадені речі не торгувались і брали стільки, скільки давав клієнт.

Однак десятки набігів на фермерів виявились далеко не єдиними злочинами хлопців. На мобільному телефоні одного з затриманих оперативники знайшли відеозапис стеження за чужим будинком. Спираючись на ці дані, хлопці скоювали ще й крадіжки з дач та котеджів.

Правоохоронці сподіваються, що власник будинку на відео озветься і його покази допоможуть розкрити нові злочини миколаївської четвірки. За вчинені крадіжки парубкам світить 12 років тюрми та конфіскація майна. Каяття за злочини прийшло до хлопців із запізненням.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Злочинці позбавили Миколаївщину частини нового врожаю

EXMO affiliate program