Злодій викрав з музею кулемет-експонат та погрожував ним охоронцям

2 ноября 2011 г. в 15:50

У місті Шостка злодій пробрався на завод із виготовлення пороху. Коли охорона помітила та оточила крадія, той вдався до крайнощів. Чоловік схопив кулемет та наказав до нього не наближатися. 

nar6.jpg

 

Інцидент стався на Шосткінському казенному заводі. На підприємстві утилізують боєприпаси та виготовляють порох, тому охорона завжди перебуває напоготові. Коли сигналізація сповістила, що на територію заводського музею пробрався чужинець, уся варта піднялась на ноги.


За словами охоронців, коли чужинець зрозумів, що живими йому не втекти, то заліг у дворі і.. дістав із сумки кулемет. Чоловік почав погрожувати охоронцям розправою, однак ті без страху скрутили кулеметника і викликали міліцію. Як з’ясувалось, зброя була музейним експонатом і загрози давно не становила. Окрім стрілива, у чоловіка знайшли також масу інших викрадених на підприємстві речей.


Затриманим виявився місцевий житель. Хлопцю 27 років, він був раніше судимий за аналогічний злочин. За його словами, захоплення війною та зброєю давно стало його хобі, через нього він уже вдруге страждає. Кілька днів тому чоловік скоїв у музеї першу крадіжку, а коли жага до чужої амуніції стала просто нестерпною, зважився зіграти по-крупному.


Що ж, мрія хлопця частково збулась. Наступні 6 років його насправді оточуватиме зброя та амуніція, щоправда, житиме він не в музеї, а в тюрмі. Правоохоронці порадили чоловіку позбутися якомога швидше свого хобі, щоб, можливо, не потрапляти за ґрати ще й утретє.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Злодій викрав з музею кулемет-експонат та погрожував ним охоронцям

EXMO affiliate program