ЗМІ: екс-губернатор Одещини збив на мотоциклі пішохода

30 августа 2011 г. в 11:10

В неділю, 28 серпня, екс-глава Одеської обладміністрації Микола Сердюк на мотоциклі Honda Valkyrie Rune скоїв наїзд на 48-річного пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці.

 dtp7.jpg

Як повідомила в понеділок, 29 серпня, старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю ДАІ Одеської області Олена Яковчук, у неділю близько 16:05 на вулиці Вільямса мотоцикл Honda Valkyrie Rune влетів у 48-річного чоловік, який переходив дорогу в недозволеному місці.


"54-річний водій мотоцикла має стаж керування мототранспортом 15 років. В цьому випадку провина пішохода очевидна, транспортний засіб за своїми технічними характеристиками не завжди здатний швидко загальмувати", - зазначила Яковчук.


Як повідомила низка одеських ЗМІ, в результаті ДТП постраждав екс-губернатор Одеської області Микола Сердюк, який був за кермом мотоцикла.


В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали і пішохід (політравма, закрита черепно-мозкова травма, удари і гематоми), і водій мотоцикла (струс мозку, рана тім'яної області справа і закритий перелом плечової кістки).


Повідомляється, що зараз екс-губернатор знаходиться у приватній лікарні і буде виписаний через 2-3 дні.


Нагадаємо, 18 березня 2010 року президент Віктор Янукович звільнив з посади глави Одеської обладміністрації Сердюка, який обіймав цю посаду з листопада 2007 року, і призначив на його місце нинішнього главу ОДА Едуарда Матвійчука. Через тиждень після цього Сердюк став віце-мером Одеси, але потім залишив цю посаду після виборів 2010 року, на яких мером міста став Олексій Костусєв.

 

Источник: tsn.ua

 

ЗМІ: екс-губернатор Одещини збив на мотоциклі пішохода

EXMO affiliate program