Зниклу дівчинку знайшли ... у "мертвої" матері

6 сентября 2011 г. в 12:04

На Полтавщині неповнолітня дівчина втекла від батька. 10-класниця розповіла подругам, що відтепер буде разом із матір’ю, яка пішла з  родини. Ця звістка поставила на ноги всю міліцію. За оперативними даними, доросла жінка вже кілька років вважалася померлою.

 milic2.jpg

Неповнолітня дівчина зникла за кілька тижнів до початку навчань. 16-річну ученицю шукали у кількох найближчих районах, однак пошуки нічого не дали. На слід зниклої допомогли вийти подруги зниклої. За їхніми словами, дівчина хотіла повернутись до своєї.. мертвої матері.


Між тим, офіційної інформації про смерть матері дівчини правоохоронці не мали. Оперативники вийшли на місце останнього проживання жінки і.. знайшли її живою. Разом з нею була і зникла дочка. За словами матері, про втечу дитини від чоловіка вона нічого не знала.


За словами неповнолітньої Ольги, після розлучення дорослих вона залишилась жити із батьком. Той був алкоголіком, тому виховання дочки перекинув на інших родичів. Однак і їм дівчина виявилась тягарем, про що їй сказали просто в очі. Школярка вирішила знайти матір і жити з нею в тисняві, аніж постійно зазнавати принижень.


За словами правоохоронців, за інцидент із дочкою до відповідальності будуть притягнуті обоє батьків дівчини. Матір школярки неодноразово притягувалась до відповідальності проституцію, тому не може повноцінно забезпечувати дитину. Батько ж взагалі попросив забрати у нього дочку, коли дізнався, що ту нарешті знайшли і з нею все гаразд.


Навчальний рік дівчина почне вже у притулку. Там про неї подбають вихователі та психологи. До кінця 11-го класу Ользі допоможуть визначитися з подальшою долею, аби вона більше не говорила, що її живі батьки – мертві.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Зниклу дівчинку знайшли ... у "мертвої" матері

EXMO affiliate program