Зухвалий напад на столичну АЗС: з’явилися подробиці

19 ноября 2017 г. в 23:12

У Києвській області іноземці напали на автозаправну станцію. Зловмисників пізніше затримали.

До приїзду поліції нападники встигли злити 280 літрів бензину і 240 літрів дизельного палива, передає “Народна Правда” з посиланням на повідомлення ГУ Нацполіції у Київській області.

Відзначається, що зловмисники намагалися силою повернути паливо, за поставку якого вчасно не розрахувалося керівництво підприємства:

«За попередньою змовою чоловіки разом з найманим водієм вантажівки проникли на територію пилорами, де в сторожці закрили працівника автозаправної колонки, після чого почали зливати пальне в цистерну вантажного автомобіля. Заправник відразу натиснув «тривожну кнопку».

До приїзду правоохоронців зловмисники встигли злити 280 літрів бензину і 240 літрів дизпалива. На місці злочину поліцейські затримали трьох чоловіків. Ними виявилися громадяни Ірану, які тривалий час на законних підставах проживають на території України.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України та оголошено підозру. Вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program