Чи повернеться ФСБшник?

21 апреля 2020 г. в 17:29

Чи повернеться ФСБшник?

Дорогі українці! kriminal.tv регулярно стежить за тим, що відбувається в Росії, а точніше за сепаратистами, якi здійснюють свою діяльність на південному сході України. У даній публікації ми спробуємо проаналізувати-чи повернеться Макар'єв на південний схід України або залишиться в Росії.

Хто такий Макар'єв?

Раніше ми писали про лідера «тітушкової» організації ВГО "ЗН" (Всеросійська Громадська Організація "Здорова Нація"), а в подальшому керівника сепаратистської організації "НАДО" (Народна Армія Донбасу), - Макар'єва Георгія Олександровича.

Широкій громадськості Макар'єв став відомий ще в 2016 році у зв'язку з подіями на одному з московських кладовищ. Підсумком тих подій стали масові заворушення, які призвели до загибелі безлiчi гастарбайтерів, а в подальшому і масових затримань представників організації "Здорова Нація".

У той період і з'явився на нашій землі черговий лідер сепаратистів, про ліквідацію якого регулярно рапортувала наша служба безпеки.

Макарьева заарештували і видали Москві

Після створення організації "НАДО" Макар'єв зі своїми московськими кураторами з ФСБ почав займатися вихованням підростаючого покоління Луганська. Спорт і масове зомбування ідеями соціалізму дозволили Макар'єву і його поплічникам розростися до десятка філій по всій території південного сходу України.

Але недовго музика грала: чи то ідеї соціалізму і російського світу змусили московських силовиків згадати про колишні "заслуги" Макар'єва, чи то за непотрібністю, але його видали Москві.

Ситуація м'яко кажучи дивна, адже Макар'єв і ряд його представників неодноразово виступали на підтримку путлера і його банди, не забуваючи нагадати, що південний схід України - це Росія.

Російське " правосуддя"

У Москві Макар'єву пригадали масові заворушення, після чого заарештували. Йому закидали організацію масових заворушень (ст.212 ч. 1 позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років), що дозволило б громадянам південного сходу України попрощатися з черговим лідером сепаратистів без спецоперації Головного управління безпеки України. Але російський суд перекваліфікував звинувачення. Макар'єва з організатора перевели в учасника масових заворушень. Вироком суду Георгію Макар'єву призначено покарання у вигляді 3 років 9 місяців позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії загального режиму. Враховуючи, що сепаратиста Макар'єва затримали в 2018 році, відбувати покарання він буде недовго.

Ви тільки вдумайтеся в абсурдність рішення російської Феміди. І це кваліфікаційна колегія Московського міського суду! Ганьба російському правосуддю - 3 роки 9 місяців загального режиму організатору масових заворушень, терористу, лідеру бандформування. Всьому цьому є тільки одне пояснення-Макар'єв має безпосереднє відношення до спецслужб РФ. Те, що Макар'єв є співробітником організації з трьох букв - сумнівів немає. Є інформація з відкритих джерел, що вказує на безпосередній зв'язок Макар'єва з даними відомством.

Тут виникає питання...

Макар'єв за час перебування в Україні, зміг сформувати ідейний колектив, мета якого – возз'єднання росіян на фундаменті ідей соціалізму, про це свідчить і символ "НАДО" - планета, над якою височіє Червона зірка. Організація "НАДО" без свого лідера продовжує згубну діяльність на підконтрольній Росії території, що свідчить про чітку структуру організації і відрізняє її від звичайного спортивного клубу. Крім "НАДО", не варто забувати про ВГО" ЗН", яка також продовжує свою діяльність в РФії. Виникає резонне питання: куди ж поїде Макар'єв після відбуття покарання? Імовірність, що Макар'єв залишиться в Росії, вкрай мала, тоді виникає наступне питання-чим він буде займатися в Україні?

Враховуючи нестабільну обстановку в нашій країні – корупція, рівень злочинності , а віднедавна і спалах коронавірусу, боюся припустити, що сепаратисти з "НАДО" під керівництвом Макар'єва почнуть експансію всієї України, і цей сценарій призведе до нових локальних цивільних конфліктів. Як громадяни Великої України ми не маємо права допускати поширення нового червоного вірусу.

Ідеї Макар'єва руйнівні для незалежної України, так як старше покоління досі страждає спогадами про совок, а молодій європейській державі такого роду ідеї - рівносильно пострілу в голову.

Якщо "НАДО" поповзе по Україні, втрата Криму виявиться дитячою витівкою в порівнянні з тим, що нас чекатиме від діяльності Макар'єва і його організації.

Даною публікацією ми попереджаємо уповноважені органи України, а також відповідальних громадян: будьте пильні!

P.S.

Даний суб'єкт нас цікавить виключно з боку правильного розуміння проблеми, небезпеки. Він підлягає миттєвій ліквідації, так як небезпека, яку він несе, - це не кілька вбитих воїнів, хоча і це неминуче, це системна і грамотна робота на нашій території, пов'язана з повним поглинанням умів українців не тільки на територіях ОРДЛО. Перетворення наших людей в зомбі, беззаперечно виконуючих накази російських спецслужб, - це небезпечно, більш того, це вірус, який необхідно локалізувати до його повного поширення!!!!

Макар'єв - це небезпечний ворог, холоднокровний і розважливий, добре підготовлений, і ми зараз говоримо не про фізичну форму (підготовку). Це ідеологічна одиниця, здатна вести і поширювати свої погляди (ідеологію), максимально адаптовано під задані цілі. Такого роду ідеї для нас просто вбивчі і неприйнятні!!! Цілеспрямованість і грамотність Макарьева підтверджується існуванням і діяльністю організації «НАДО», яка розвивається і процвітає вже 4 роки на території ОРДЛО

EXMO affiliate program