До партії “Слуга народа” намагається потрапити одіозний Григорій Мельниченко

7 июня 2019 г. в 13:00

До партії “Слуга народа” намагається потрапити одіозний Григорій Мельниченко

Вже невдовзі відбудеться з'їзд партії “Слуга народа” і стане відомо хто від лідера соц опитувань буде йти в Верховну Раду.

При цьому очевидно, що партія, яка будується у короткий термін, переживає кадровий голод. І зрозуміло, що до лав партії потраплять деякі, не кращі представники того самого народу.

Вже декілька одіозних кандидатів заявили про свою співпрацю з “Слугою народа”.

Стало відомо про ще одного, подібного потенціального “слугу народа”.

Піти від “Слуги” у 140 мажоритарному окрузі намагається одіозний кандидат Григорій Мельниченко, зять Сергія Гриневецького, колишнього голови Одеської облдержадміністрації (1998-2005), екс-нардепа (до липня 2014 року входив до фракції Партії регіонів).

“Мельниченко відомий своїми кримінальними справами. Розстріляти людину на човні, забудувати національний парк, відрейдирити підприємство — все це для Григорія повсякдення.

Але висока криша, у вигляді високоповажного тестя, дозволяє йому вже багато років залишатися безкарним.

Очевидно, що саме через цю “кришу” Мельниченко і домовляється про свою участь у виборах від партії “Слуга народа”. “ - так нам прокоментував одеський активіст.

Зазначимо, що конфлікт активістів з Мельниченко триває вже тривалий час. Один з таких інцидентів можна подивитися у цьому відео.

EXMO affiliate program