Глава Міноборони Олексій Резніков розповів, чи буде вводитися воєнний стан в Україні (відео)

15 февраля 2022 г. в 14:04

Глава Міноборони Олексій Резніков розповів, чи буде вводитися воєнний стан в Україні (відео)

Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні. Він зазначив, що розвідка веде цілодобовий моніторинг на кордоні і зіставляє дані з інформацією партнерів. Про це він розповів в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

Олексій Резніков заявив, що на даний момент не бачить приводів для введення воєнного стану в країні. Також вводити особливий правовий режим не буде для врегулювання медійної атмосфери. Міністр заявив, що робити цього категорично не можна, адже Україна демократична країна.

"Я переконаний, що для введення стану особливого правового режиму немає підстав. Тільки заради того, щоб врегулювати або унормувати медійну атмосферу і простір, ні в якому разі цього робити не можна", - сказав міністр.

Глава Міноборони зазначив, що впевнений в тому, що Україна зможе подолати цю кризу, яка в першу чергу має інформаційний характер. Він додав, що воєнний стан буде вводитися тільки в тому випадку, якщо противник піде на ескалацію і припинить кордон України. Втім, міністр сподівається, що повномасштабного вторгнення не буде.

https://grosi.znaj.ua

EXMO affiliate program