Ковшові елеватори та запчастини – продукція компанії «Агрохелікс»

15 сентября 2022 г. в 21:01

Ковшові елеватори та запчастини – продукція компанії «Агрохелікс»

Ковшові елеватори та запчастини – продукція компанії «Агрохелікс»

Норії – елеватори, які широко використовуються для транспортування сипких матеріалів. Це транспортуючі пристрої, що складаються з різних елементів: черевик, головка, підмоторна та проміжна секція. Ковшові елеватори довго виконують свої функції, але періодично потребують ремонту. Для відновлення їхньої працездатності використовуються запасні частини https://agrohelix.com.ua/ru/cherevik-norii-nkz/, які можна купити онлайн.

Види та переваги ковшових елеваторів

6321b69103811.png

Спершу розповімо про те, які норії розробляє український виробник. Це елеватори, у яких передбачається ланцюговий чи стрічковий орган тяги. Залежно від швидкості пересування ковшів, пристрої класифікуються на швидко- та тихохідні.

Зернові елеватори від «Agrohelix» користуються підвищеним попитом, тому що мають значні переваги:

  • ефективність – за допомогою механізму безперервної дії забезпечується дбайливе переміщення сипких матеріалів на висоту. Відсоток травмування зерна мінімальний. Тому зменшуються витрати та збільшується прибуток;
  • безпека експлуатації – при розробці пристроїв беруться до уваги всі моменти. У цьому плані можна бути спокійним;
  • простий монтаж – встановлення ковшових елеваторів не займає багато часу. Роботи виконуються з урахуванням усіх вимог;
  • можливість модернізації – за бажанням клієнта норії удосконалюються. Для цієї мети використовуються спеціальні датчики;
  • поліуретанове футерування – під ним мається на увазі захист поверхонь від пошкоджень. Після проведення додаткової роботи продовжується період експлуатації транспортуючих пристроїв.

Запчастини в широкому асортименті

6321b6915c3c5.png

На сайті https://agrohelix.com.ua/cherevik-norii-nkz/ представлені різноманітні запчастини. Можна купити за низькою ціною головки норій, черевики, шиберні заслінки, болти, ланцюги. Товари є на складі. Тому доставка забезпечується у стислий термін.

Чому краще обирати продукцію компанії «Агрохелікс»?

6321b691641f0.png

Провідний виробник пропонує норії у стандартній модифікації та на замовлення. Ковшові елеватори оснащуються датчиками, завдяки яким контролюються різні параметри та значно спрощується експлуатація. Компанія продає якісні вироби та надає гарантію. Фахівці завжди дають відповіді на запитання та допомагають зробити вибір на користь найкращого варіанту. Також здійснюється сервісне обслуговування та проводяться ремонтні роботи.

EXMO affiliate program