Pizza King - просто замовляєш, про турботи й голод забуваєш

25 ноября 2019 г. в 13:19

Pizza King - просто замовляєш, про турботи й голод забуваєш

Адже їжа має бути калорійною, смачною й обов'язково гарячою. Саме такими якостями володіє піца, високоякісний і доступний продукт харчування, котрий буде до смаку, навіть, самому прискіпливому гурману.

Піца як кулінарне творіння, її різновиди

Сама назва цього продукту перекладається з італійської мови як - бути гострим. Піца - національна італійська страва. Зазвичай, це хлібний корж округлої форми, котрий змащується пастою з томатів, посипається тертим сиром та запікається в печі. Окрім цього, до виробу додають різноманітні інгредієнти, наприклад - ковбасні вироби, морські продукти, м'ясо, фрукти та овочі, зелень, гриби. В результаті отримують надзвичайно смачне, потужно поживне, стовідсотково корисне кулінарне творіння. Піца, як виріб, поділяється на два основних види, це:

  • Італійська - має декілька підвидів: Маргарита, Маргарита б'янка, Маринара, По-неаполітанськи, Капрічоза, Регіна, Чотири сири, Чотири сезони, Діабола, Сфінчіоне, Кальцоне.
  • Американська - Нью-йоркська, Гавайська, Чикагська, Бруклінська.

І це, лише, загальновідомі назви, кожен кулінарний майстер використовує свою фантазію в процесі приготування.

Піца і місто Київ

Жителі та гості столиці України не залишаться без цього кулінарного шедевру. Мегаполіс живе своїм швидкісним життям, в якому не залишається часу, навіть, на відвідування закладів громадського харчування. Однак, вихід завжди знайдеться, до послуг споживачів сервіс цілодобового замовлення з доставкою піци в Києві чи на роботу, чи на службу, чи додому. Якщо ви не в змозі відвідати піцерію особисто, тоді вона, із задоволенням, прийде до вас. Чудовим прикладом такого закладу є Pizza King, яка люб'язно приймає своїх відвідувачів в ТРЦ Лавина з лютого 2017 року.

Піцерія Pizza King, її можливості та переваги

Заклад успішно працює на протязі майже трьох років, пригощаючи гостей самою смачною піцою в місті. Майстри кулінарних справ, котрі її виготовляють та спеціальні конвеєрні печі, зможуть забезпечити будь-які запити і вдовольнити всі смакові пристрасті відвідувачів та замовників. Піцерія створена за форматом takeaway, продуктом можна смакувати на місці, забрати з собою, а також замовити з доставкою. Для цього існує інтернет-портал, де присутні повна інформація та телефонний номер, сайт дозволяє замовляти цілодобово, без вихідних. Ласкаво просимо та смачного!

EXMO affiliate program