Стара версія Фаворит: куди вона поділась

19 июня 2023 г. в 20:33

Стара версія Фаворит: куди вона поділась

Стара версія сайту Фаворит: куди поділась та для чого була потрібна

Чимало сайтів азартних розваг з’являються та зникають дуже стрімко. Навіть не завжди це помічають гемблери, хіба що ті, які були там зареєстровані. А є такі сайти, які у всіх на виду і з часом застарілий ресурс потребує оновлення. Фаворит стара версияіснувала досить тривалий час, але зараз до неї доступу немає. Для чого це було потрібно і куди вона поділась, розберемося в деталях.

Стара версія Фаворит: чому вона з’явилась

Перш ніж розібратись куди ж вона поділась, варто розглянути чому вона з’явилась. Насправді, все дуже просто. Свого часу було проведено оновлення сайту Фаворит. Що не дивно, адже портал цього азартного клубу з’явився ледь не одним із перших в Україні. Відповідно, не лише його дизайн, але і функціонал уже виглядав досить примітивно. Тому власниками було прийнято рішення про створення нового порталу.

Він став:

  • краще оформлений – сучасніші кольори та стилістика;
  • зручнішим – розділи розміщуються зрозуміліше. На інтуїтивному рівні, не маючи досвіду можна розібратись що до чого;
  • функціональнішим – додались нові розділи. Відповідно, і можливості відвідувачів також суттєво розширились.

Загалом, створення нового сайту замість старого – ніщо не інше, як необхідність. Цим самим Фаворит показує що йде в ногу з часом і пропонує своїм клієнтам, незважаючи на поважний вік свого закладу, чимало цікавих можливостей.

Куди поділась стара версія Фаворит

Досить тривалий час функціонувала стара версія, однак в обмеженому режимі. На ній не можна було створювати прогнози, змінювати дані профілю в тому числі пароль, та здійснювати будь-які дії, що були доступні зареєстрованим відвідувачам. При спробі це зробити відбувався автоматичний перехід на новий сайт. Плюс, старий ресурс не оновлювався, в першу чергу це стосувалось бонусів, акцій та навіть ліній.

Але ж для чого тоді він існував? Все дуже просто, часто клієнти, які грають періодично, зберігають сайт в закладках ПК, коли б вони спробували зайти на нього і не змогли нічого там зробити, то певно б засмутились. А так, стара версія є, клієнт заходить на неї, а коли пробує авторизуватись, автоматично переходить на новий сайт. Відповідно, існування старої версії просто було необхідно певний час, для того, щоб всі клієнти встигли перейти на новий та почати ним користуватись.

По завершенню такого перехідного періоду стара версія зникла. Зараз знайти її в інтернеті неможливо, немає жодних переходів на неї з теперішнього сайту чи посилань. Як інколи можна знайти поради запитати у техпідтримці адресу – це теж не спрацює, адже є повноцінний новий портал. Та навіть більше, практично всі клієнти Фаворит так звикли до оновленої версії, що навіть думки не мають шукати стару, а дехто навіть не знає про її існування. Все логічно і закономірно – змінюються азартні розваги, на місце старого приходить нове, вдосконалене, покращене.

EXMO affiliate program