"У кінці весни це все має закінчитись", – голова ГУР Буданов розповів, коли Україна може звільнити всі свої території (відео)

19 октября 2022 г. в 18:30

Голова української служби розвідки в інтерв'ю програмі "Орестократія" розповів, як може розвиватися війна до кінця цього року та далі. За словами Кирила Буданова, попереду дуже важливі перемоги Збройних Сил України.

Голова української розвідки зазначив, що зараз тривають найзапекліші бої саме в Бахмуті та Соледарі (Донецька область). Водночас Буданов підкреслив, що попереду будуть значні перемоги Збройних Сил України. Вже до кінця 2022 року ми значно просунемося вперед. Скоро українці це побачать, підкреслив Буданов.

"Звільнення Херсону? Ну, я сподіваюся, що це може бути Херсон", – додав український розвідник.

Потім вже у кінці весни, вважає Кирило Буданов, все може закінчитися. Тобто до літа наступного року може бути завершення війни. Голова української розвідки підкреслив, що спочатку потрібно вийти на кордони 1991 року, а після цього – почнеться серйозний політичний процес, пов'язаний зі змінами на росії.

Буданов переконаний, що від російської федерації певні регіони від'єднаються. Після цього москва вже буде виплачувати репарації Україні. Голова ГУР вважає, що це може призвести до "зміщення певного економічного центру рф на нашу територію". Попереду ще дуже багато кроків.

"Це надто велика територія, яка досить тривалий термін існує, незрозуміло як, в цих кордонах. Вона трималася виключно на вірі в потужність режиму. Як тільки режим обвалиться, все це посиплеться", – зазначив Буданов.

Водночас багато людей вважає, що це війна проти путіна. Однак Кирило Буданов нагадав, що понад 82 відсотка росіян підтримують війну проти України. Це каже про те, що російський народ за агресію проти нашої держави.

"82 відсотка росіян абсолютно підтримують бойові дії в Україні. Ми воюємо не з російським режимом, як багато хто там вважає, а, на жаль, з російським народом, 82 відсотка – це більшість", – зазначив Кирило Буданов.

стена

EXMO affiliate program