Віктор Андрусів пояснив, які гарантії має отримати Україна для закінчення війни (відео)

14 июня 2022 г. в 15:20

Віктор Андрусів пояснив, які гарантії має отримати Україна для закінчення війни (відео)

Політик, державний і громадський діяч, радник МВC Віктор Андрусів розповів, чи буде росія анексувати південь України і які нам потрібні гарантії для закінчення війни.

Про це він розповів на каналі «Знай 24» з Вікторією Панченко.

На думку гостя програми, росія не буде анексувати південь України, оскільки постійно намагається втягнути Україну в переговори.

«Анексія – це вже взагалі кінець любих переговорів на будь-яких рівнях, навіть переговорів з третіми сторонами, такими, як Туреччина, Штати чи Німеччина. Тобто анексія – це вже тотальна війна до повної поразки росіян, вони це прекрасно знають, бо весь цей шум – це чисто інформаційний шум, це чисто маневри для того, щоб затягнути нас в переговори, це додаткові погрози», - пояснює Віктор Андрусів.

До того ж, зауважує він, такі кроки підірвуть можливість путіна з кимось розмовляти, хоч у нього й нині такої можливості нема. Зокрема, гість програми говорить про постачання росією нашого зерна, адже немає гарантій, що вони щось дотримають, світ це вже розуміє.

«У Штатах вже ніхто не маж ілюзій, що путін не спроможний гарантувати виконання жодного міжнародного договору або зобов’язання. А якщо він не спроможний, то для путіна, на жаль, є тільки одне рішення цієї ситуації – це є ракети середньої дальності», - каже Віктор Андрусів.

За його словами, до цього розуміння прийде світ і ракети полетять не на територію рф, а на бази, з яких здійснюються поставки, склади боєприпасів тощо.

«Тому ракети полетять в бази, а не в російську федерацію», - підкреслює гість програми.

Також він міркує над тим, які гарантії безпеки може отримати Україна від світу. Зокрема, Віктор Андрусів запитує, яка ціна паперу, на якому написані договори з росією. На його думку, за цим папером мають стояти ракети, наші війська, гарантії надати військову допомогу чи взяти участь у війні, тоді ціна цього паперу підвищиться.

«В домовленості з росією ми покладаємося на будь-що, але не на домовленості з росією», - підкреслює гість програми.

До того ж, додає він, в гарантіях мають бути інші держави і вони мають брати на себе серйозну відповідальність, має бути прописана конкретна кількість танків і ракет у разі російського вторгнення. У такому разі, міркує Віктор Андрусів, війна закінчиться.

EXMO affiliate program