13-річна школярка на Львівщині майже 8 місяців приховувала свою вагітність

22 февраля 2020 г. в 09:31

В одному із сіл Кам’янка-Бузького району на Львівщині 13-річна учениця місцевої школи завагітніла від 15-річного односельця.

Про це пише Zaxid.net. Впродовж 8 місяців вона успішно приховувала свою вагітність від усіх, крім мами, яка знала про це. Вагітна наразі навчається у 8 класі, батько дитини – у 9-му. Про дівчинку всі відгукуються вкрай позитивно. А у вагітності її мама звинувачує саме доньку, відмовившись писати заяву на батька.

Сама вона з незабезпеченої та багатодітної родини, яка проживає у цьому селі вже 17 років. Бабуся, мама та четверо дітей, серед яких вагітна школярка, живуть всі разом в одній кімнаті.

Батько майбутньої дитини, пологи якої плануються в березні, сам з незабезпеченої сім'ї. Його матір звинуватили у неналежному виконанні батьківських обов’язків через смерть однорічної доньки 2 роки назад. А сам хлопець у 9 класі не до кінця навчився писати.

Нагадаємо, що львівський політик почав збирати книжки для евакуйованих з Уханя українців, хоча кілька днів назад сумнівався в доцільності їхнього розміщення у Львівській області, підозрюючи "помсту з боку нової влади за проукраїнську позицію".

032.ua

EXMO affiliate program