19-річну дівчину зґвалтували та пограбували у Вінниці. Кривдника затримали (Відео)

6 июля 2022 г. в 09:00

4 липня у Вінниці зґвалтували та пограбували дівчину. Причетним до злочину виявився 38-річний раніше судимий місцевий житель.

Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

19-річна потерпіла звернулась до поліції близько 14:00 години. Дівчина розповіла, що невідомий чоловік заманив її до нежитлової будівлі у центрі міста та, застосувавши силу та психологічний тиск, зґвалтував та відібрав грошові кошти.

За допомогою відео з камер спостереження, встановлених у центрі міста, поліцейські ідентифікували нападника та встановили маршрут його руху. За кілька годин в районі торговельного ринку правопорушника затримали. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за крадіжку та викрадення автотранспорту. У 2021 році звільнений умовно-достроково з місць позбавлення волі. Загалом чоловік провів у в’язниці 4 роки та 6 місяців.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цими фактами поліції розпочала кримінальні провадження за ч.1 ст. 152 (зґвалтування) та ч.4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За такі злочини затриманому загрожує до 10 років позбавлення.

EXMO affiliate program