44 – це не 70: Зеленський спростував російський фейк про свою "хворобу", натякнувши на Путіна. Відео

22 июля 2022 г. в 17:50

Росіяни шляхом злому кількох українських радіостанцій 21 липня запустили фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито "потрапив до реанімації". Однак глава держави зазначив, що стан його здоров'я зараз є максимально міцним, а дії кремлівських пропагандистів він назвав примітивними.

Про своє самопочуття Зеленський висловився двічі. Спершу в Instagram, а згодом у традиційному вечірньому відеозверненні до українського народу.

Він нагадав, як ще на початку повномасштабного вторгнення в Україну РФ намагалася сіяти паніку в нашому суспільстві і поширювала фейки про те, що президент нібито то покинув країну, то перестав виконувати свої обов'язки.

"Було сьогодні трохи дивно почути, що з'явився старий-новий фейк російської пропаганди про мене. Що начебто я в реанімації, що нібито обов'язки глави держави виконує Руслан Стефанчук... Схоже, навіть снаряди брехні в окупантів вичерпуються – не здатні вигадати нічого нового", – прокоментував Зеленський.

"Так міцно, як зараз, я себе ще ніколи не почував. І погана новина для всіх, хто запускає такі фейки. Я не один, нас таких 40 мільйонів. І за всієї поваги до людей похилого віку, але 44 це не 70. Слава Україні!" – заявив президент.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program